Technika

Kapható a boltokban a DenonDJ MCX-8000!

A mai naptól elérhető a DenonDJ legújabb zászlóshajója, az MCX-8000-es. Nem sokat vártunk vele, már le is teszteltük, amiről videó is készült!

Virtual DJ

Összefoglaló és ismertető a Virtual DJ nevű dj szoftverről.

Pioneer DDJ-SZ videó bemutató

Készítettünk egy "mindent átfogó" videó bemutatót a Pioneer DDJ-SZ dj controllerről és a hozzá tartozó Serato DJ szoftverről.

Pioneer DDJ-SZ - SZ, mint szenzációs...

A nagyméretű dj controllerek versenyét éppen vívó Pioneer DDJ-SX és Numark NS7 II közepette egyszer csak bombaként robban a hír: itt az új ultimate dj controller, a Pioneer DDJ-SZ. Nem érezzük túlzásnak a bejegyzés főcímét, ez a készülék tényleg szenzációs. Olyan, mintha a Pioneer összegyúrta volna a legütősebb CDJ lejátszóit egy 4 csatornás DJM keverőjével, mindezt a Serato DJ-vel megtámogatva. Olyan, mint a legjobb nő a klubban…KELL...

Source Audio Hot Hand USB vezeték nélküli controller - "egy gyűrű mind felett"

A jövő elkezdődött. Miközben mindenki arról beszél, hogy stagnál a dj technikai eszközök fejlesztése és hogy már egyik gyártó sem tud újat mutatni, máris itt egy igazán előre mutató eszköz, elérhető áron…Source Audio Hot Hand!

Bővül a XONE paletta - Allen & Heath Xone:23C

Amikor már mindenki azt hitte, az Allen & Heath fejlesztései ténylegesen leálltak, úgy látszik, a cég akkor engedi fel a kéziféket és kapcsol rá a következő fokozatra. A méltán híres XONE család egy újabb taggal bővül. Hip-hop hooray..., íme egy 2-csatornás hangkártyával ellátott dj keverőpult mindazok számára, akik a kicsiből is ki tudják hozni a maximumot…hiszen tudjátok, nem a méret a lényeg!

Felturbózott Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 iOS támogatással

Nagy meglepetésként ért mindenkit a Native Istruments bejelentése, miszerint a korábban már bizonyított és jól bevállt kompakt hangkártyáját, a Traktor Audio 2-őt frissítették a kornak megfelelő igények kielégítése végett. Azon túl, hogy az egyébként sem nagy méretű usb-s hangkártya mérete tovább csökkent, egy igazán jó tulajdonsággal bővítették: a Traktor Audio 2 mostantól iOS kompatibilis!

Reloop RP-8000 "Amikor a múlt ágybabújik a jövővel..."

Sokan már tényleg eltemették a régi, jó öreg lemezjátszók minden darabját, ezzel szépen, lassan lezárva egy gyönyörű korszakot. Mi sem gondoltuk volna, de talán épp a Reloop cég az, aki egy csapásra képes feltámasztani egy haldokló korszak legendás eszközét...

Oldalak

Feliratkozás RSS - Technika csatornájára

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /domains/onlinedj/onlinedj.hu/wwwroot/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114