július 2013

Djmag.com top100 dj szavazás

Mint minden évben, idén is leadhatjátok szavazatotokat a világ egyik leghíresebb top 100 dj szavazásán a djmag.com oldalon.

Pioneer XDJ-R1 - mindent vagy semmit...

Újabb Pioneer all-in-one dj kontroller került a boltok polcaira az XDJ-Aero után. Az XDJ-R1 svájci bicskához hasonlítható sokoldalúsága végett, mindenre megoldást nyújt és rengeteg funkcióval van ellátva annak érdekében, hogy bárhol, bármikor profi szettet játszhassunk róla a legkülönbözőbb megoldásokat és lehetőségeket kihasználva.

Algoriddim djay 2 iPad-re és iPhone-ra

Mióta a dj-k felfedezték az iPad-ek adta lehetőségeket a pultokban és setupokban történő felhasználásra, az Algoriddim cég folyamatosan az élmezőnyben van, ha OS alapú dj szoftverről van szó. Őszintén megvallva az első djay nevű szoftverüktől nem sokkal lett teljesebb és boldogabb talán egy dj élete sem, az új jövevény viszont annál izgalmasabbra sikerült.

NI Traktor Kontrol X1 MK2

2013. július 15.-én jelentette be Berlinben a Native Instruments legújabb fejlesztésük eredményét, vagyis a feltuningolt Traktor Kontrol X1 MK2-es verzióját. Számtalan újítás és modernebb külső jellemzi az új jövevényt. Összegyűjtöttük nektek ezek közül a legfontosabbakat, hogy lássátok ti is, miért érdemes lecserélni a már jól megszokott, kicsit kopottas állapotban lévő X1-eseteket! Íme a Native videója a kontollerről:

Egy "SZERENCSÉS ELŐFIZETŐ" története...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy online dj tanfolyam, melyet úgy neveztek el szerkesztői, hogy onlinedj.hu. A készítők azért hozták létre az oldalt, hogy annak használatával akár Te is profi dj lehess. Biztosítva segítő szándékukról, a tervezők az alábbi világra szóló és kihagyhatatlan játékot találták ki:

Serato Remote - viszlát laptop!

Néhány napja látott napvilágot a Serato Remote nevű alkalmazás, mely tökéletes kiegészítése a Serato Scratch Live és Serato DJ szoftverek azon felhasználóinak, akik még iPad-del is rendelkeznek. Számtalan fontos Serato funkciót vezérelhetünk, paraméterezhetünk iPadünkről, megkönnyítve és feldobva ezzel a dj-k munkáját. Többek között azok számára ajánljuk végigolvasni ezen bejegyzésünket, akik a Traktor mámorától vezérelve már gondolatban eltemették a Serato szoftvereket...

13 júl 2013

Dave

Kreativitásból jeles!

Az alábbi videón már többször is jót mulattunk, több ehhez hasonló kreatív dj-re lenne szükség Magyarországon is!

James Zabiela Pioneer Platinum szett

Mi történik 5 perc leforgása alatt ha James Zabiela kezébe nyomunk egy komplett Pioneer pultot? Az alábbi videóból kiderül...

Így nyomják a gyerekek!

Lenyűgöző videó egy japán testvérpárról, akik korukat meghazudtoló módon bánnak a lemezekkel és a lemezjátszókkal. Érdemes megnézni a videót, hihetetlen amit DJ Sarah és kisöccse másfél percben előadnak!

Oldalak


Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /domains/onlinedj/onlinedj.hu/wwwroot/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114