Felturbózott Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 iOS támogatással


Nagy meglepetésként ért mindenkit a Native Istruments bejelentése, miszerint a korábban már bizonyított és jól bevállt kompakt hangkártyáját, a Traktor Audio 2-őt frissítették a kornak megfelelő igények kielégítése végett. Azon túl, hogy az egyébként sem nagy méretű usb-s hangkártya mérete tovább csökkent, egy igazán jó tulajdonsággal bővítették: a Traktor Audio 2 MK2 mostantól iOS kompatibilis!


Néhány szó a berlini központból:

Az ultra kompakt 2-csatornás dj hangkártya, melyet a TRAKTOR PRO-hoz és TRAKTOR DJ-hez terveztünk mostantól iOS kompatibilis és világszerte megvásárolható!

Berlin, 2014. március 18.-a: A Native Instruments a mai napon bemutatta a felújított iOS kompatibilis TRAKTOR AUDIO 2 MK2-t. Amellett, hogy a világ méretben legkisebb prémium DJ hangkártyájáról beszélünk, a készülék plug-and-play módon kapcsolódik a TRAKTOR DJ-hez iPad-en és iPhone-on is. Pici méretétől függetlenül hangzása nagyon dinamikus és tiszta, köszönhetően a 24-bit/48 kHz-es mintavételezésének.



Az iOS 7.1-es es kiadásától kezdve így már nem csak a Traktor Kontrol S4, S2 és Z1, hanem a Traktor Audio 2 MK2-es is közvetlen használható az iPad-en és iPhone-on futó TRAKTOR DJ alkalmazással. Két darab 6,3-as szimmetrikus jack kimenet gondoskodik a kimenő hang minőségéről.



A két kimenet használható több módon. Lehetnek a Traktor Pro 2-es szoftver A és B deck (vagy tetszés szerint kiválasztva), ill. bármely deck sztereó kimenetei dj keverőpult bemeneteire csatlakoztatva, vagy akár használhatjuk MASTER kimenet és fejhallgató kimenet leosztásban is iOS eszközökkel, stb. A Traktor Audio 2 MK2-es tartozéka 2 darab mini USB kábel. Az egyikkel laptopra csatlakoztathatjuk az Audio 2-est, a másik egy 30 pin-es csatlakozóval ellátott iOS eszközökhöz kompatibilis USB kábel.



TRAKTOR DJ és iOS eszköz használata esetén a megfelelő hangminősés és hangerő érdekében ajánlott használni az opcionálisan megvásárolható hálózati adaptert.

A termék megvásárolható az onlinedjshop.hu webáruházban ide kattintva.