Traktor DJ update: új effektek, közvelen MIxcloud export és Ibiza Mix verseny

A Native Instruments új frissítést adott ki a Traktor DJ aplikációhoz, így az 1.4-es verziószám lett az aktuális. Az új iOS app kibővült végre néhány hasznos funkcióval, melyeket már sokan kértek. Első sorban három új effekt érhető el ingyenesen, melyek a Traktor Pro szoftverből már jól ismertek (Iceverb, Transpose Stretch és Reverse Grain). A már korábbi felhasználók számára csak frissíteni kell az aplikációt és egy újraindítás után már használhatóak is az új effektek. Valószínűleg a Native Instruments a későbbiekben tovább bővíti az effekt-palettát, melyek előre láthatólag fizetős bővítmények lesznek.

Az új 1.4-es verzióban már megtalálható a Mixcloud in-app integrációja, amely azt jelenti, hogy a mixünket rögzíteni tudjuk és akár közvetlen fel tudjuk azt tölteni a Mixcloud fiókunba. A mixekben lévő zenéket a Mixcloud player automatikusan tag-eli.

Amiért érdemes feltétlenül kipróbálni az új funkciót, az az, hogy a Native Instruments egy mixversenyt hírdetett meg a Traktor DJ felhasználók számára. A győztesek között egy Ibizai nyaralást, melyet teljes egészében a Native Instruments áll, ill. 20 darab Traktor Kontrol Z1-es kontrollert osztanak szét. Íme a verseny részletei:

A mixeket teljes egészében rögzíteni kell és a Traktor DJ-vel fel kell tölteni a Mixcloud-ra. Az elbírálás során az alábbiakat veszik figyelembe: keverés, számok összeválogatása és egyediség/eredetiség. Az iOS kompatibilis Native Instruments kontrollerek használata, úgy mint: Traktor Kontrol Z1, S2, S4 megengedett! Feltétlen érdemes a rögzített mixet megosztani a barátaiddal, mert a kedvelések és lejátszások szám, kommentek, stb. is fontos elemét képezik az elbírálásnak. A mix bármilyen stílusú lehet, de fontos, hogy minimum 15, maximum 30 perc lehet és legalább 6 számot kell tartalmaznia. A verseny május 31.-éig tart!